3 juni: Fair voor Oekraïne bij de Immanuëlkerk aan de Klarinetweg

BARENDRECHT – Op zaterdag 3 juni wordt van 9.30 tot 13.30 uur een FAMILY FAIR gehouden bij de Immanuëlkerk  aan de Klarinetweg 2 (dichtbij supermarkt Dirk). Er is een rommelmarkt, verkoop van boeken, dozen met groente en fruit, tassen, bloemen, kaas, suikerspinnen. Voor de kinderen is er speelgoed en een grabbelton.

Er is koffie, thee, frisdrank en Oekraïens gebak, gebakken door Oekraïense vluchtelingen. En voor de lunch zijn er snacks en patat. Om 12:30 uur is er een optreden van een Oekraïens kinderkoor!

Rommelmarkt

Boeken en goede spullen voor de rommelmarkt zijn erg welkom. Die kunnen op vrijdagavond 2 juni worden ingeleverd in de kerk tussen 18:30 en 20:30 uur.

De opbrengst is bestemd voor het organiseren van transporten van hulpgoederen vanuit Polen naar Oekraïne. De kosten van de hulpgoederen zijn hoog, omdat daar miljoenen mensen in nood zijn en het dus niet om kilootjes maar om tonnen gaat. Ook het transport is duur door de verre afstand. De opbrengst wordt voor 100% gebruikt voor hulp aan de Oekraïners in de zwaarst getroffen gebieden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »