Aanmelden: Kindervrijmarkt tijdens Koningsdag in Oude Dorpskern

BARENDRECHT – Op Koningsdag (donderdag 27 april 2023) is de Oude Dorpskern van Barendrecht uiteraard weer voorzien van een braderie en een vrijmarkt voor de kinderen (kleedjesmarkt). Dit jaar heeft de Oranjevereniging Juliana plaats voor 101 kramen in de Dorpsstraat, langs de Schaatsbaan en op het plein bij de Dorpskerk. Daarnaast zijn er circa 70 grondplaatsen voor kleedjes van de kindermarkt op het grasveld rond de Dorpskerk beschikbaar.

Update: De organisatie laat weten dat de kramen allemaal al verhuurd zijn en als alle aanmeldingen zijn verwerkt zijn de plekken voor kleedjes waarschijnlijk ook allemaal vergeven. Hoewel het aanmeldformulier -met vermelding van 170 plekken- deze week online is gezet, bleken (bijna) alle kramen al ruim een maand eerder te zijn vergeven. De organisatie is gevraagd hoe dit heeft kunnen gebeuren. Update volgt.

Een kraam op de braderie kost €35-. Een plekje op de kindervrijmarkt is gratis, maar moet wel worden gereserveerd. De kindervrijmarkt is alleen beschikbaar voor kinderen tot 16 jaar.

Zowel de kraam als een plek voor een kleedje op dient vooraf te worden gereserveerd bij Oranjevereniging Juliana. Dit kan via de website van de organisatie.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »