ZPB Zwemvierdaagse Barendrecht 2018 van start in het Inge de Bruijn Zwembad

BARENDRECHT – Dit jaar organiseert ZPB H&L Productions weer de Zwem4daagse in het Inge de Bruijn Zwembad in Barendrecht. Ze doen dit in samenwerking met de Maarten van der Weijden foundation. Je donatie wordt ingezet bij onderzoeksprojecten die de overlevingskansen en de kwaliteit van leven van nog meer kankerpatiënten helpen te verbeteren.

De Zwem4Daagse van Barendrecht zal plaatsvinden van maandag 20 juni t/m vrijdag 24 juni 2022 (deelnemers kiezen zelf 4 vd 5 dagen). Er wordt dagelijks gezwommen van 18.00 tot 19.30 uur

Zwem4Daagse

Tijdens de Zwemvierdaagse zwemmen de deelnemers tot en met 10 jaar een afstand van 250 meter. Deelnemers van 11 jaar en ouder zwemmen 500 meter per dag. Als je 4 dagen gezwommen hebt, krijg je op de laatste dag (donderdag of vrijdag) een medaille.

Kinderen met een A en B-diploma mogen zelfstandig zwemmen. Kinderen met alleen een A-diploma moeten begeleid worden door een volwassene.

Aanmelden kan via de website van de Zwem4Daagse. De kosten voor deelname bedragen € 9,50 voor zwemmers tot en met 10 jaar en € 12,50 voor zwemmers vanaf 11 jaar. Van het inschrijfgeld wordt € 1,00 per inschrijving gedoneerd aan de Maarten van der Weijden Foundation.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »