Gemeentehuisplein (Binnenhof) Barendrecht

BARENDRECHT – Morgen (Zaterdag 9 april 2022) (zaterdag 9 april) is The Passion 40daagse in Barendrecht. Dit wordt om 20.00 uur s’ avonds vormgegeven door een concert van Rob Favier in de Bethelkerk (Schaatsbaan 1). Door zijn liedjes, gesproken tekst, een lach en traan, laat Rob je meedenken over het thema ‘Alles komt goed?!’.

Kaarten (volwassenen €10, kinderen € 3,50) zijn beschikbaar via zingenindekerk.nl.

Passionkruis

De middag voorafgaand aan het concert (van 14:00 tot 17:00 uur) is het ‘Plein van Hoop’ vrij toegankelijk. Dit is te vinden aan de voet van de Middenbaan nabij theater Het Kruispunt. Rondom een replica van het verlichte Passionkruis zijn er verschillende manieren voor een moment van bezinning of bemoediging o.a. via het branden van een kaarsje of schrijven van een kaartje. ’s Avonds verplaatst het kruis naar de Bethelkerk.

Passion 40daagse

Zowel het concert als het ‘Plein van Hoop’ zijn onderdeel van The Passion 40daagse. Ruim 80 gemeenten in Nederland nemen hieraan deel. Stichting Hart voor Barendrecht heeft dit evenement voor Barendrecht georganiseerd, vooruitlopend op de landelijke Passion op Stille Donderdag.

Het collectedoel deze dag komt volledig ten goede aan het project ‘Samen in actie voor Oekraïne’.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »