Het Kruispunt, Barendrecht

BARENDRECHT – Op maandag 7 en 14 maart is in Theater het Kruispunt in Barendrecht een priklocatie van de GGD Rotterdam-Rijnmond geopend. Hier kunnen inwoners uit Barendrecht en omstreken gratis én zonder afspraak terecht voor vragen over het coronavirus, of een prik tegen corona halen.

De vaccinatielocatie aan de Middenbaan 111 (Het Kruispunt) is open op maandag 7 en 14 maart van 09.00 tot 16.00 uur. Een afspraak is niet nodig, maar kan wel via telefoonnummer: 0800 7070.

Coronavaccinatie

Op deze locatie worden alleen eerste, tweede en eerste boosterprikken gegeven met het vaccin van Pfizer. Een tweede boosterprik voor 70-plussers is niet mogelijk, zij ontvangen een uitnodiging om een afspraak te maken. GGD: “Het coronavirus is er nog steeds. Vaccinatie beschermt tegen ernstige klachten of een ziekenhuisopname. Prikken is veilig én gratis.

Heeft u vragen over corona of de vaccinatie, dan kunt u hiermee terecht bij deze pop-uplocatie. Medewerkers van de GGD staan u graag te woord. Wilt u een vaccinatie, dan kan dat direct.

Voor andere (pop-up) vaccinatielocties in de regio, zie de website van de GGD.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »