Het Kruispunt, Barendrecht

BARENDRECHT – Afgelopen jaar kon Talent Stage vanwege de coronacrisis niet doorgaan. Dit jaar gaan Het Kruispunt en Jeugd & Jongerenwerk van KijkopWelzijn voor een hybride event zodat er geschakeld kan worden tussen online en live, afhankelijk van de geldende maatregelen.

Ben je tussen de 12 en 23 jaar oud en heb jij een talent op het gebied van bijvoorbeeld dans, muziek, theater, hiphop, spoken word, illusie en wil je dit laten zien? Dan is Talent Stage wat voor jou!

Voorronde

TALENT STAGE bestaat uit een online voorronde waarin deelnemers online de strijd aan gaan door een video van hun talent in te sturen. Deze worden na een voorselectie op het You Tube kanaal van Talent Stage geplaatst. Een professionele jury, maar ook het publiek bepaalt wie er doorgaan naar de finale op zaterdag 2 oktober in Theater het Kruispunt.

De top 3 van TALENT STAGE mag zich niet alleen één van de grootste talenten van Barendrecht noemen, maar wint ook nog eens een mooi geldbedrag als investering in hun ontwikkeling. De 1e prijs wint € 250,-, de 2e prijs wint € 175,- en de 3e prijs wint € 100,-. Dit geld wordt in samenspraak  met Productiehuis BLOKPUNT ingezet.

Meer informatie over de voorwaarden van deelname en inschrijving vind je op  hetkruispunt.nl/talentstage Inschrijven kan vanaf 1 juni tot 31 augustus 2021.

« | »