Jongerencentrum BLOK0180

BARENDRECHT – Niks gepland deze kerstvakantie? Kom chillen in het jongerencentrum BLOK0180, doe mee aan het FIFA21 toernooi of schrijf je samen met je team in voor het zaalvoetbaltoernooi op oudejaarsdag.

Geen zin in iets actiefs? Kom dan naar het Kruispunt om te relaxen in de bioscoop. Speciaal voor jongeren zijn een aantal toffe films uitgezocht. Loop je ergens tegenaan en wil je even praten met een van de jongerencoaches? Neem dan contact op via jongerenwerk@kijkopwelzijn.nl.

Kerstvakantie activiteiten

Diverse activiteiten staan op het programma van 19 t/m 31 december 2020. Kijk voor alle activiteiten en informatie over hoe je je kunt aanmelden op jongerenwerkbarendrecht.nl. Activiteiten zijn o.a. Lasergamen voor jonge mantelzorgers, Film Kruispunt, Pizza maken, Panna KO, FIFA21 Toernooi (12-17 jaar), Appelbollen maken, Zaalvoetbal (14-17 jaar)1, Film + Quiz, Broodje Merguez van de BBQ.

Sport

Burgemeester van Belzen: “In deze corona tijd, waarin kinderen minder kunnen doen door de maatregelen, moeten we voldoende ontmoetings- en recreatieactiviteiten aanbieden.” Los van bovenstaand programma mogen sportclubs daarom ook (kosteloos) tussen 21 en 31 december gebruik maken van de gemeentelijke sporthallen (m.u.v. kerstdagen): “Alle sportclubs- en besturen zijn hier woensdag 2 december over op de hoogte gesteld. Dit project wordt gecoördineerd door de buurtsportcoach van Kijkopwelzijn” Ook het Inge de Bruijn zwembad bekijkt de mogelijkheden voor verschillende doelgroepen in de kerstvakantie voor recreatief zwemmen.

Jongerenwerk Barendrecht gaat op oudjaarsdag op pad met “chocomelk en oliebollen om het gesprek aan te gaan met de jeugd.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »