Fair4Green 2014 belooft weer veel moois (Edudelta College, Barendrecht)

BARENDRECHT – Zaterdag 5 april 2014, van 10.00 tot 14.00 uur, staat het Edudelta College Barendrecht weer in het teken van de voorjaarsmarkt Fair4Green.

Fair4Green is een informatiemarkt over de groene sector in de Barendrecht en omgeving. Fair4Green toont een inkijk in de veelheid van vmbo- en mbo-opleidingen en cursussen die worden aangeboden door het Edudelta College Barendrecht. Daarnaast besteedt Fair4Green aandacht aan het groene denken, waarbij respect voor natuur en milieu centraal staan. Tijdens Fair4Green zijn binnen en buiten het gebouw aan de Dierensteinweg 2 te Barendrecht een groot aantal activiteiten.

Het showterrein biedt demonstraties met paarden, honden, schapen scheren. Mighty machines is de naam van de presentatie van grote tractoren en landbouwmachines. Deze reusachtige machines zijn van dichtbij te bezichtigen.

Gelijk met Fair4Green wordt gestart met de jaarlijkse verkoop van eigen teeltproducten, zoals voorjaarsplanten en vaste planten. Voor kinderen is er ponyrijden en een reusachtig springkussen. Verder zijn er workshops onder andere voor bloemsierkunst. De inwendige mens wordt niet vergeten. In de Plaza van de school kunt u terecht voor koffie, thee, frisdranken, gezonde hapjes.

Meer informatie: zie www.edudelta.nl of de Facebookpagina (www.facebook.com/EdudeltaCollegeBarendrecht).

« | »