BARENDRECHT – Zaterdag 22 maart staat theater het Kruispunt bol van de muziek. Harmonievereniging Barendrecht luidt de lente in met een middag en avond vol muziek, eten en gezelligheid. Het zogenoemde Lente Event start om 14.00 uur met een concert van het Dagorkest en eindigt rond 23.00 uur na een swingend optreden van de Big Band Barendrecht. In de middag kunt u o.a. alle jeugd en het Aspirantenorkest van de vereniging zien en horen en in de avond laten het jongerenorkest B’tween, het Harmonieorkest en Adrumaline van zich horen. Ook is het Meezingkoor van de partij met een repertoire van bekende Hollandse meezingers. Het volledige programma is te vinden op harmoniebarendrecht.nl.

Alle concerten op deze middag en avond zijn gratis toegankelijk voor publiek en los van elkaar te bezoeken. Ook aan de innerlijke mens is gedacht. In het Kruispunt zijn hapjes en maaltijden te verkrijgen bij kramen van o.a. Slagerij Schaap en Panita Catering. Verder zorgt J4Cake voor de zoete trek en kunnen kinderen cakes versieren.

Voor wie zelf ook een deuntje mee wil spelen vindt er van 16.45 – 18.30 uur een play-in plaats. Onder leiding van dirigent Ivo Kouwenhoven worden enkele werken ingestudeerd en vervolgens uitgevoerd voor publiek. Iedereen die een blaas- of slaginstrument bespeeld is welkom om mee te doen. Deelname aan de play-in is gratis, wel dient men zich vooraf op te geven via playin@harmoniebarendrecht.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »