BVV Barendrecht organiseert talentendagen in maart

BARENDRECHT – Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij spelen op divisieniveau? Heb jij talent en de ambitie waarnaar wij op zoek zijn? Dan is dit jouw kans!

BVV Barendrecht houdt op woensdag 18 en woensdag 25 maart 2020 talentendagen voor alle voetballers die geboren zijn in de jaren 2008 tot en met 2014. Voetballer of keeper, BVV Barendrecht wil graag alle jeugd in deze leeftijdsgroepen de gelegenheid geven hun talent te tonen.

Jeugdopleiding

De jeugdopleiding van BVV Barendrecht staat al jaren bekend als een van de beste in de regio. BVV Barendrecht is een door de KNVB gecertificeerde regionale jeugdopleiding en is partner van de Feyenoord Academy. Op sportpark De Bongerd worden spelers door deskundige en gediplomeerde trainers door middel van trainingen en wedstrijden op hoog niveau naar hun top begeleid. Alle standaardteams spelen op divisieniveau; sommige daarvan op het op één na hoogste niveau van Nederland.

BVV Barendrecht is er trots op dat wij binnen onze jeugdopleiding onze spelers het platform kunnen bieden om op divisieniveau te spelen, te trainen en zich verder te ontwikkelen. Om het niveau van onze jeugdopleiding te continueren en nog verder te versterken zoekt BVV Barendrecht nieuwe talenten uit de regio die het in zich hebben op een hoog niveau te voetballen én nog beter willen worden“, aldus de organisatie van de talentendag bij BVV Barendrecht.

Ben jij geïnteresseerd in het bijwonen van een talentendag? Schrijf je dan nu in! Stuur jouw naam, geboortedatum, contactgegevens en huidige club / niveau per e-mail naar bvvopendag@gmail.com.

Algemene informatie

  • Talentendag 1: woensdag 18 maart voor geboortejaren 2010, 2009 en 2008.
  • Talentendag 2: woensdag 25 maart voor geboortejaren 2014, 2013, 2012 en 2011.
  • Locatie: BVV Barendrecht, sportpark de Bongerd, Dierensteinweg 6 te Barendrecht.
  • Verzamelen: 15.00 uur
  • Aanvang: 15.15 uur
  • Einde: 17.00 uur


Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »