Deelnemers Hemelvaart Motorrit 2018 vertrokken

BARENDRECHT – Vandaag (Vrijdag 6 maart 2020) kunnen geïnteresseerden zich weer inschrijven voor de jaarlijkse Hemelvaart Motorrit in Barendrecht. De rit begint op donderdag 21 mei weer aan de Bachlaan, bij sporthal Aksent.

Deelnemers betalen € 65,- per persoon, ook voor een bijrijder. Onderweg tijdens de rit door de regio worden er diverse stops gemaakt voor hapjes en drankjes. De Hemelvaart Motorrit haalt geld op voor lokale goede doelen in Barendrecht. Vorig jaar ontving Danceclub The Hit €4.796 en Hospice de Reiziger €3.750.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich per e-mail aanmelden via HemelvaartMotorrit@gmail.com. De aanmelding is pas geldig nadat de betaling is ontvangen bij de organisatie. De ervaring leert inmiddels dat de rit snel vol zit. Er konden de afgelopen jaren meestal rond de 200 motoren meerijden met de rit.

Organisatie

Op zaterdag 26 oktober 2019 trok de organisatie van de afgelopen 10 jaar Hemelvaart Motorrit er nog één keer op uit om prachtige cheques te overhandigen aan Danceclub de Hit en Hospice de Reiziger: “Een stralende dag met stralende mensen, die ons enorm dankbaar zijn. s’ Avonds is tevens de nieuwe organisatie geïntroduceerd wat betekent, dat er na 25 jaar in 2020 op donderdag 21 mei een 26e editie zal zijn!

De laatste 10 Hemelvaart Motorrit Barendrecht ritten werd met veel plezier georganiseerd door: Menno & Petra de Mol en Marcel Visser. De organisatoren voor 2020 zijn: Gert Jan ter Borg, Sander Droogendijk, Peter Verspuy sr en Marielle VisserBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »