Bus op de Binnenlandse Baan (Gemeentehuisplein/Binnenhof) voor het gemeentehuis van Barendrecht

BARENDRECHT – Wilt u meedenken over het openbaar vervoer in Barendrecht? Dat kan woensdag 22 januari tijdens een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis van Barendrecht.

Jaarlijks stelt RET de vervoerplannen voor de bussen en trams voor het komende jaar op. De gemeente kan hiervoor input aanleveren en maakt daarbij graag gebruik van uw kennis en ervaringen.

De inloopavond is woensdag 22 januari van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis. Deze avond kunt u uw input meegeven aan gemeente Barendrecht, RET en Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH). U kunt aangeven wat u waardeert aan het huidige aanbod, wat er volgens u beter kan en wat uw toekomstdromen zijn voor het openbaar vervoer. U kunt binnenlopen en uw reactie geven, er is geen vast programma.

Bent u op 22 januari verhinderd, maar hebt u wel tips en tops over het openbaar vervoer? Mail deze dan naar bewonersavond@barendrecht.nl. Met overige vragen kunt u bellen naar 14 0180.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »