De Baerne, Barendrecht

BARENDRECHT – Op dinsdagavond 17 december vindt in de BaerneZaal een sfeervolle kerstuitvoering plaats. Een avond met solozang, koorzang en instrumentale muziek.

De avond begint om 19:30 uur, de toegang is gratis en tijdens de korte pauze deelt de lokale commissie traditiegetrouw chocomel uit

Christmas Carols

Het vrouwenkoor (voor deze gelegenheid aangevuld met mannen) olv Mariët Kaasschieter zingt Carols-repertoire met Natale, The first Nowell, We’ve been awhile awandering en ten slotte het bekende Silent Night. Er is klassieke solozang door Zaza met de aria How beautiful are the feet van G.F.Händel en er worden twee stemmige Beatlesnummers (Let It Be en Imagine) uitgevoerd door bandjes die speciaal werden geformeerd voor de Top 2000 avond die onlangs werd gehouden.

Nog méér zang wordt er gepresenteerd door leerlingen van zangdocent lichte muziek Birgit de Priester. Inmiddels passend bij deze tijd van het jaar: thema’s uit The Sound of Music, in een versie voor dwarsfluiten, klarinet en piano. Dezelfde instrumenten spelen mee in Adiemus van Karl Jenkins, waarbij zangdocente Mariët Kaasschieter de zangpartij voor haar rekening neemt. De avond wordt afgesloten met een kerstmedley door het MeespeelOrkest onder leiding van klarinettiste Monique Kruijdenberg.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »