FOTO'S: Santa Run Barendrecht 2018 haalt €5.700 op voor Hospice de Reiziger

BARENDRECHT – De jaarlijkse Santa Run wordt dit jaar gehouden op zaterdag 21 december en start vanaf 15:00 uur op het Doormanplein. Vanaf vandaag (Vrijdag 15 november 2019) is het weer mogelijk om u in te schrijven via santarunbarendrecht.nl.

Het evenement wordt jaarlijks groter en er worden dit jaar weer honderden deelnemers verwacht die in een kerstmanpak door Barendrecht zullen wandelen of hardlopen. De opbrengst van de Santa run komt ten goede aan hospice “De Reiziger” in Barendrecht.

Inschrijven

Vorig jaar kon de Rotary club Barendrecht meer dan €5.700 doneren dankzij de vele deelnemers aan de Santa run: “Dit jaar hopen we op een nog grotere opkomst.” Er zijn hardloop routes van 3 km en 5 km en er is een wandeling door het dorp van 3 km uitgezet (oa over de Middenbaan). Het inschrijfgeld is net als vorige jaren € 5,-, inclusief een kerstman/vrouw pak.

Dit jaar wordt alweer de 7e editie georganiseerd door de Rotary club Barendrecht en er worden weer heel veel Santa’s verwacht. Het evenement wordt zoals gebruikelijk weer opgevrolijkt door een diskjockey van Ohio met vrolijke kerstmuziek. Het shanty koor “De Hoekse Waard” zorgt weer voor vertier voor de achterblijvers tijdens de loop en polonaises na afloop van de Santa run.

« | »