FOTO'S: Kerstwandeling Bethlehem in Barendrecht door de Muziekbuurt

BARENDRECHT – Hart voor Barendrecht organiseert op zaterdag 14 december 2019 voor de 8e maal de kerstwandeling ‘Bethlehem in Barendrecht’. De wandeling concentreert zich dit jaar in en rond de Oude Dorpskern van Barendrecht, in unieke samenwerking met de jaarlijkse Wintermarkt die voorafgaand plaatsvindt.

De wandeling start tussen 18:00 en 19:00 op het Doormanplein en begint met een projectie van het Barendrechtse jaaroverzicht op de Watertoren. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Kerstwandeling

De wandelaars van jong tot oud lopen langs een sfeervol verlichte route langs taferelen die het Kerstverhaal uitbeelden. Zij beelden de situatie uit van mensen die leefden ten tijde van Keizer Augustus, die bevel gaf dat iedereen moest worden ingeschreven. Aan het eind van de wandeling is er warme chocomel met koek. Deelname is gratis. Iedereen is van harte welkom om mee te doen, de kinderen kunnen een lampion meenemen. De route is op verharde paden, voor kinderwagens en rolstoelen goed te berijden.

Vrijwilligers

De organisatie verwelkomt van harte vrijwilligers die een handje kunnen helpen. Aanmelden kan bij Loek van Doorn, T 0180-622296, E l.vandoorn@hartvoorbarendrecht.nl. Ook voor meer informatie kunt u hier terecht.

Zie ook: FOTO’S: Kerstwandeling Bethlehem in Barendrecht door de MuziekbuurtBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »