Vriendjesmiddag bij LeerlingenOrkest en SlagwerkKids Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Op vrijdag 1 november is er bij de Harmonievereniging weer een open repetitie voor alle kinderen van Barendrecht en omstreken in de leeftijd vanaf 6 jaar. Deze happening vind plaats in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.

Het is niet noodzakelijk dat je een instrument bespeelt want als je het leuk vindt om dit te gaan doen, kan je voor alle instrumenten uit de harmoniebezetting bij de vereniging terecht.

Meedoen

Kom eens kijken en luisteren op 1 november naar het orkest van 15.40 tot 16.20 uur Je mag gelijk al meedoen want dirigent Ivo Kouwenhoven krijgt het voor elkaar dat iedereen die nog nooit iets met muziek heeft gedaan zich een volwaardig lid van het orkest zal voelen! Na de repetitie mag je zelf een aantal instrumenten uitproberen, neem gerust je vader of moeder mee.

Als je al blokfluit speelt en je wilt naar een ander instrument overstappen dan ben je ook welkom. Er zijn mogelijkheden om direct al op een ander instrument lessen te gaan volgen. Voor blokfluit begint de vereniging na de herfstvakantie een workshop van 7 lessen voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor klarinet en dwarsfluit zijn ook lesmogelijkheden vanaf 8 jaar.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »