WinterMarkt WinterFeest Barendrecht (2017) in de Dorpsstraat

BARENDRECHT – Er zijn weer kramen te huur voor het WinterFeest. Het feest wordt op zaterdag 14 december gehouden in de Oude Dorpskern van Barendrecht.  De kramen van de WinterMarkt staan van 11:00 tot 18:00 uur rondom het podium op het Doormanplein, in de Dorpsstraat en op het kerkplein (op deze laatste locatie tot 17:00 uur i.v.m. voorbereidingen voor projectieshow en vuurwerk).

Bij elkaar is er op de WinterMarkt plaats voor zo’n 50 kerstverlichte kramen met een variatie aan cadeau- en winterartikelen, huis- en kerstdecoraties. Aanmelden voor het huren van een kraam (€37.50) kan via winterfeestbarendrecht.nl

WinterFeest

Het WinterFeest staat dit jaar in het teken van de Alpen. De Egerländer Kapel en een alpenhoorn zorgen voor passende muziek. En op het menu staat Currywurst. Daarnaast zijn er kerstoptredens in de Dorpskerk. De Kerstwandeling langs kersttaferelen “Bethlehem in Barendrecht” vormt dit jaar de afsluiter van het WinterFeest. Nadat de deelnemers terug zijn in de Dorpskern wordt het WinterFeest afgesloten met een projectie van het Barendrechtse jaaroverzicht op de Watertoren.

Op het Doormanplein en in de Dorpsstraat staat o.a. een zweefmolen, rijdt een stoomtrein en kunnen kinderen zich laten schminken.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »