Auto schoonmaakactie bij Autofer in Barendrecht voor ernstig zieke Soraya

BARENDRECHT – Vandaag (Zaterdag 13 juli 2019) zet Autofer aan de Dordtsestraatweg 68 in Barendrecht zich van 10:00 tot 17:00 uur in voor de zieke Soraya. Marjon Kesselaar van Autofer: “Soraya uit Spijkenisse is een schat van een meid met een hele lieve hechte familie. Ze is ons oude buurmeisje van de Waddenring in Barendrecht

Marjon: “We gaan vandaag (Zaterdag 13 juli 2019) auto’s wassen voor Soraya: je auto wassen en stofzuigen, raampjes binnen buiten, kost €25,- maar meer schenken mag natuurlijk altijd, alles gaat naar Soraya

Ziek

Soraya is ernstig ziek. Ze heeft een tumor (ponsglioom) in de hersenstam. Artsen kunnen niets meer voor haar doen. Het overkomt één op de 250.000 kinderen.

Een ander Nederlands meisje ondergaat in Amerika een alternatieve behandeling en er is een kans op overleving. Soraya wil dit ook. De reis en behandeling kost geld, veel geld, geld dat de familie niet heeft.

Marjon: “Nu willen wij als Autofer daar ook een bijdrage aan doen“. Iedereen kan vandaag (Zaterdag 13 juli 2019) tussen 10:00 en 17:00 uur langskomen aan de Dordtsestraatweg 68 in Barendrecht (achter de Makro) om zijn of haar auto te laten wassen. De eerste auto’s zijn inmiddels al schoongemaakt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »