Kiwanis Kinderfeest 2018 bij De Kleine Duiker: Zonovergoten dag vol activiteiten voor kinderen

BARENDRECHT – Zaterdag 15 juni vindt van 10:00 tot 17:00 uur alweer voor de zesde keer het Kiwanis Kinderfeest plaats bij De kleine Duiker. Aangezien De Kleine Duiker al twintig jaar bestaat, zorgen de enthousiaste vrijwilligers van Kiwanis, Calvijn Groene Hart en De Kleine Duiker ervoor, dat dit feest die dag groter wordt dan ooit.

Kinderen van twee tot twaalf jaar kunnen op deze feestdag hun hart ophalen dankzij diverse gevarieerde activiteiten en attracties. De opbrengst van het kinderfeest komt ten goede aan goede doelen organisaties waarbij kinderen centraal staan.

Kinderfeest activiteiten

Zo kunnen sportievelingen zich uitleven bij de stormbaan, bungee-trampoline, skippyballenrace, op de springkussens en in de kano’s. Ook komt de brandweer langs, mogen kinderen zelf met een echte brandweerslang spuiten en in een brandweerwagen zitten, kunnen ze kijken naar voorstellingen van De Buurtjes, spelen in de ballenbak, genieten van de creaties van de ballonnenclown, swingen op muziek van dj Fabrie en een Brassband, zwieren in de draaimolen, kijken naar het schapen scheren en zelf pony rijden.

Natuurlijk komt ook de inwendige mens niets tekort en is er heerlijke frites, popcorn, suikerspin, ijs en nog veel meer verkrijgbaar.

Opbrengst voor goede doelen

De opbrengst van het kinderfeest is altijd volledig bestemd voor goede doelen waarbij kinderen centraal staan. De leerlingen van Calvijn Groene Hart, die het feest helpen organiseren in het kader van hun maatschappelijke stage, hebben dit jaar allereerst gekozen voor Stichting Pipa. Daarnaast willen zij een mooi bedrag ophalen voor nieuwe speeltoestellen op De Kleine Duiker, waarvan ook kinderen met een beperking gebruik kunnen maken.

Prijzen

Zoals ieder jaar zijn er weer fantastische prijzen te winnen. Met een lot voor slechts twee euro maakt iedereen al kans op de eerste prijs, toegang tot de Efteling voor 6 personen inclusief zakgeld. De tweede prijs is een prachtige kindertransportfiets en de derde prijs, met dank aan Theater Het Kruispunt, een voorstelling naar keuze (mits niet uitverkocht) voor maar liefst zes personen. Bovendien zijn er nog allerlei cadeaubonnen te winnen.

Vrijwilligers

De vrijwilligers van De Kleine Duiker, Kiwanis Zwijndrecht en Calvijn Groene Hart kijken al enorm uit naar het Kiwanis Kinderfeest en hopen op 15 juni meer bezoekers dan ooit te mogen verwelkomen. Dit kinderfeest, mede georganiseerd door kinderen, voor kinderen, waarvan de volledige opbrengst ook nog eens bestemd is voor kinderen, belooft dan ook weer een enorm succes te worden.

Helpende handen van vrijwilligers en bijdragen van bedrijven uit de regio zijn meer dan welkom en ook zeker noodzakelijk. Wie zich als vrijwilliger of als bedrijf betrokken voelt, wordt van harte uitgenodigd contact op te nemen met Robert van der Lee van het Evenementteam van De Kleine Duiker via vanderlee.robert [@] gmail.comBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »