Inschrijving geopend voor Santa Run 2018 op zaterdag 22 december

BARENDRECHT – De inschrijving voor de zesde Rotary Santa Run in Barendrecht is geopend. De Santa Run wordt gelopen/gerend in het weekend voor kerst, op zaterdag 22 december. Vanaf heden kunt u zich inschrijven om deel te nemen aan de 3 km fun run, de 5 km prestatieloop of voor de familiewandeling van ca. 3 km door het centrum van Barendrecht. Dat alles uiteraard weer in een Santa pak.

Inschrijven kan via santarunbarendrecht.nl. De inschrijving kost € 5,- en daarvoor krijgt u een Santa pak met muts en riem. Na afloop van de run is er een herinneringsmedaille en een goody bag voor alle deelnemers.

Santa Run prijzen

Voor de snelste deelnemers op de 3 km en de 5 km (mannen, vrouwen en kinderen) staat een mooie trofee klaar. Ook is er een speciale prijs voor de grootste groep deelnemers die zich in één keer inschrijft. Dus alle sportclubs, buurtclubs of schoolklassen: zoek een grote groep bij elkaar en schrijf je massaal in.

Het startschot vind plaats op het Doormanplein. De deelnemers worden op 22 december rond 15:30 uur weggeschoten door burgemeester van Belzen. Zoals gebruikelijk is er op het Doormanplein na afloop weer een gezellige afterparty, met muziek van Shanty koor “De Hoekse Waard” en van een DJ.

Wilt u niet meelopen, maar wel helpen bij de organisatie, stuur dan een email aan santarun@rotarybarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »