Vlooienmarkt op het kerkplein aan de Dudokdreef

BARENDRECHT – Zaterdag 22 september is er op het kerkplein van de Chr. Ger. Kerk, Dudokdreef in Barendrecht, een vlooienmarkt. De markt is zaterdag 22 september van 08.00 – 12.30 uur. Iedereen is van harte welkom. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw auto te laten wassen terwijl u even rustig rondkijkt.

De markt (met oa kleding, speelgoed, boeken en bloemen) wordt georganiseerd door de jongeren die al eerder in Wit-Rusland zijn geweest om daar te werken, via de werkgroep Barendrecht van Stichting Charite, meer bekend als de “Vrienden van Minsk”. Met deze markt hopen ze geld in te zamelen zodat de kerkbouw in Minsk verder kan gaan.

Spullen inleveren

U hebt de mogelijkheid zelf ook spullen in te leveren, dit kan nog op donderdag 20 september van 19.00 – 20.00 uur en vrijdag 21 september vanaf 16.00 – 19.30 uur op de genoemde parkeerplaats.

Vrienden van Minsk

Vrienden van Minsk werkt al meer dan 20 jaar in Wit-Rusland. In het verleden is er veel kleding en voedselhulp geweest, en is er veel medisch materiaal gebracht, zoals ziekenhuisbedden, medicijnen, uniformen en ander klein medisch materiaal.

In mei 2018 is er weer een jongeren-werkreis geweest, waarbij naast kerkbouw ook hulp werd geboden aan ziekenhuizen, internaten voor kinderen die niet thuis kunnen wonen en het internaat waar ex-gedetineerden wonen. De volgende werkreis staat gepland medio mei 2020.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »