Biljartvereniging Carnisselande Barendrecht op feestelijke wijze van start in sporthal Riederpoort

BARENDRECHT – Op woensdag 26 september 2018 organiseert Biljartvereniging Carnisselande Barendrecht (B.V.C.) van 10:00 tot 17:00 uur een open dag. “Wij nodigen elke senior, man of vrouw uit die kennis wil maken met onze vereniging, die een keu kan vasthouden, van biljarten en gezelligheid houdt en zich nog graag onder de mensen begeeft, die personen zijn bij ons van harte welkom.

Tevens zal deze dag ook in het teken staan van ledenwerving en de jaarlijkse ledendag: “Kom gerust langs, kijken, een kopje koffie drinken, een balletje mee stoten, Maak kennis met de locatie en onze leden van Biljartvereniging Carnisselande Barendrecht.

Nieuwe seizoen

Met ingang van 1 oktober 2018 gaat het nieuwe seizoen (2018-2019) weer beginnen. “Wij zijn dan van maandagmorgen tot en met vrijdagmiddag in de kantine van sporthal Riederpoort aanwezig om onze sport/hobby uit te oefenen.” Iedere ochtend kunnen de leden van 10.00 – 12.30 uur oefenen en s’ middags wordt er van 13.00-17.00 uur een onderlinge competitie gespeeld, waar je minimaal 2 wedstrijden van 30 beurten speelt op een vastgestelde dag die uit maximaal 12 personen bestaat.

B.V.C’s motto: “De gezelligheid vind u bij Biljartvereniging Carnisselande Barendrecht. Waar de sociale contacten belangrijker zijn dan de caramboles. De gezelligste senioren vereniging van Barendrecht.”

Voor verdere vragen en informatie kunt u altijd terecht op de website via seniorenbiljartenbarendrecht.nl of op de speellocatie: Kantine sporthal Riederpoort (Riederhage 2-9)

Foto: Biljartvereniging Carnisselande Barendrecht op feestelijke wijze van start in sporthal RiederpoortBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »