'Voice Senior' deelnemer Bob Bullee treedt op tijdens benefietdiner in Dorpskerk

BARENDRECHT – Zanger Bob Bullee werkt mee aan het benefietdiner dat op vrijdag 7 december gehouden wordt in de Dorpskerk van Barendrecht. De Vrienden van de Dorpskerk mogen éénmalig in de eeuwenoude kerk een diner bij kaarslicht organiseren. Ze hebben Bob Bullee bereid gevonden om hieraan mee te werken.

De (blinde) Bob Bullee maakte grote indruk bij het programma ‘The Voice Senior 2018’. Bob maakte al in 2016 naam, toen hij in het programma ‘Holland’s Got Talent’ de derde plaats wist te veroveren met zijn prachtige stem.  Ook Trio Peter Ligtermoet werkt mee aan de avond.

Feestelijk diner

Deelnemers aan het diner in de feestelijk aangeklede kerk betalen 150 euro. Hiermee sponsoren ze de restauratie van het eeuwenoude torenuurwerk, de klokkenstoel en de luidklok. Bij het diner wordt onder meer samengewerkt met restaurant Diggels, één van de buren van de kerk. Bij Diggels vindt ook een ‘afterparty’ plaats.

Aanmelden voor het diner kan individueel of per groep. Er zijn tafels van acht of tien personen.  De belangstelling voor het diner is groot. Er zijn al veel tafels gereserveerd of in optie genomen, maar er is nog plaats. Voor informatie of aanmelding kan een mail worden gestuurd naar: diner@dorpskerkbarendrecht.nl .

Kijk voor actuele ontwikkelingen in de Dorpskerk op dorpskerkbarendrecht.nl .

Foto (rechts bovenin): Bob Bullee (foto: Mirjam Lems)

« | »