BARENDRECHT – Op zaterdag 14 december van 12.00 tot 21.00 uur zal het 4e WinterFeest worden georganiseerd in de kern van het oude centrum van Barendrecht. Over het programma van het Winterfeest Barendrecht 2013 lees je binnenkort meer op BarendrechtNU.

Een belangrijk onderdeel van het WinterFeest is de markt met kramen die op het Doormanplein, Dorpsstraat en Kerkplein te vinden zijn. Dit jaar is er een vergunning voor meer kramen dan vorig jaar, dus ook meer kijk- en koopplezier!

In de kramen vindt u allerhande winter- en kerstgerelateerde artikelen. Zoals bloem- en kerststukken, kerstversiering, cadeauartikelen, mooie sieraden, lekker warme kleding, handgeschilderde woondecoraties, wintermode, heerlijk gebak, etc. Daarnaast zijn ook vrijwilligersorganisaties aanwezig zoals o.a.het Rode Kruis.

Mocht u nog winter- en kerstgerelateerde spullen willen verkopen of uw goede doel willen promoten, stuur dan een mail voor informatie naar: kraam@winterfeestbarendrecht.nl. Bellen kan ook naar Maria Prooi 06 42 41 26 38. De kramen zullen van 12.00 tot 20.00 uur geopend zijn.

Wilt u nog een kraam huren reageer dan per omgaande i.v.m. de organisatie hiervan. Kijk voor alle informatie over het WinterFeest alvast op www.winterfeestbarendrecht.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »