Dag 1: Avondvierdaagse Barendrecht 2016

BARENDRECHT – Het is al jaren een traditie: de Avondvierdaagse Barendrecht. Dit jaar vindt hij plaats van maandag 11 tot en met donderdag 14 juni. U kunt kiezen uit een afstand van 5 kilometer of 10 kilometer. Inschrijven kan nog tot 8 juni!

Zie ook: Een week later kun je ook meedoen aan de Zwem4Daagse in het Inge de Bruijn Zwembad.

Starten

De startlocatie is weer het Inge de Bruijn Zwembad (Hamburg 200). De organisatie heeft hiervoor gekozen vanwege de centrale ligging, de goede parkeermogelijkheden en de mogelijkheid om gevarieerdere routes door en rond de wijken van Barendrecht te lopen. Tijdens de 4 avonden van de avondvierdaagse is de Hamburg afgesloten tussen de Breslau en de Lubeck.

Net als vorig jaar starten de scholen in groepen op vastgestelde tijden. Hier worden startvakken voor gemaakt. Voor de groep die het leukst is gekleed en voor de groep die het veiligst loopt zijn prijzen te winnen!

Inschrijven

Wilt u meelopen? Inschrijven kan nog tot en met 8 juni via de website a4dbarendrecht.nl of bij het Inge de Bruin Zwembad. U kunt zich ook nog aanmelden op de eerste avond van de avondvierdaagse bij het startbureau.

Win een prijs met je afval

Bij de start/finish en onderweg staan afvalbakken van Afval loont. Als u hierin uw drinkverpakking doet, maakt u kans op een Intertoysbon van 10 euro! Schrijf wel even uw naam en telefoonnummer op de verpakking. Afval loont deelt hiervoor stickers uit op het startterrein.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »