12 mei: Openingsfeest van het nieuwe gemeentehuisplein met muzikale (dans)optredens

BARENDRECHT – De gemeente heeft de afgelopen maanden gewerkt aan het nieuwe gemeentehuisplein, of eigenlijk: twee pleinen. Gemeente Barendrecht: “Wij zijn ons ervan bewust dat u de afgelopen maanden wellicht overlast heeft ervaren van de werkzaamheden. Wij willen u bedanken voor uw geduld en begrip!

Om inwoners te bedanken wordt er op zaterdag 12 mei een openingsfeest georganiseerd op het plein. Het (podium)programma begint om 10:00 uur, om 13:15 uur verricht burgemeester van Belzen de officiele opening.

Programma

Het programma begint om 10.00 uur en eindigt rond 19.00 uur. Op het plein voor de Hema komt een podium. U kunt vanaf de nieuwe trap naar de Middenbaan naar de optredens kijken. Ook op de Middenbaan zijn allerlei activiteiten. Burgemeester Van Belzen opent om 13.15 uur het vernieuwde Binnenhof. Scoutinggroep Jhr. Beelaerts van Blokland onthult hun nieuwe boom op het plein.

Muzikale (dans)optredens

Om 13.45 uur treedt Demi van Wijngaarden, bekend van The Voice of Holland, op. De Barendrechtse DJ Creeps draait op verschillende momenten. Maar dat is lang niet alles: de hele dag zijn er muzikale (dans) optredens van onder meer Partyband the Buzz, DJ’s Freestyle Party Machine, Kids-Bizz, Harmonice, Fusion Action Band, Synergy, Shinaaz Pitai, Funky Feet, Two Notes en de Harmonievereniging. En niet te vergeten de Swingende Keukenprins op en rond de Middenbaan! Durft u met hem een dansje te maken? Dan krijgt u een lekkere wafel met slagroom.

Ambachtenmarkt, parade, draaimolen en springkussen

Terwijl u rustig rondneust op de ambachtenmarkt, kunnen uw kinderen zich uitleven op het springkussen en in de draaimolen. Ook loopt een feestelijke circusparade door het centrum.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »