Feest voor jongeren in jongerencentrum BLOK0180

BARENDRECHT — Op zaterdag 7 april organiseren jongeren een feest in BLOK0180. Tijdens deze eerste editie van Night of Freedom zullen Jimmy Wild, DJ Michel en DJ Marco achter de draaitafels staan.

De muziekstijlen die deze avond te horen zijn, zijn deephouse, latin house, house classics (alleen deze editie), club en trance. “Tijdens deze avond zal het publiek verrast worden met lichtshows, special FX en live entertainment.

Feest in Ibiza

Het feest is voor en door vrienden georganiseerd: “Night of freedom is voor Barendrecht een nieuw concept. Het 18+ feest bestaat al een tijd en is ontstaan op een verjaardag. Er worden weinig van dit soort feesten kleinschalig georganiseerd en daar moest verandering in komen. Michel Langstraat, Marco van Weert en Jim van Weert die het concept hebben bedacht, wilden een feest waarbij je het idee hebt dat je op een feest in Ibiza bent.

De deuren gaan om 21:00 open en het feest duurt tot 03:00. Night of Freedom is toegankelijk vanaf 18 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €7,- (ex servicekosten) blok0180.nl/tickets of voor €10,- aan de deur.

Artikelfoto: Foto van het openingsfeest van BLOK0180Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »