Nieuwe editie van Picknick in 't Park op 22 en 23 juni 2018

BARENDRECHT – Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni 2018 staat de volgende editie van Picknick in ‘t Park gepland. Stichting All Events moest de geplande tweede editie in september 2017 afgelasten vanwege heftige regenbuien waardoor Park Buitenoord onder water stond.

Een tweede poging voor de tweede editie van Picknick in ‘t Park zal gaan plaatsvinden in juni 2018 in plaats van september. Tijdens de eerste editie in 2016 kwamen 3.300 mensen ‘picknicken’ in Park Buitenoord.

Foodtruck festival

Tijdens het evenement staan er in Park Buitenoord een groot aantal foodtrucks, is er (live) entertainment op het podium en zal er een kids corner worden ingericht. De festiviteiten vinden op beide dagen plaats van 15:00 tot 22:00 uur en de entree kost €3,- per persoon. Kinderen tot en met 8 jaar betalen slechts €1,-

Organisator Cor Dorst: “Of je nu met je collega’s, vrienden, moeder of schoonmoeder komt, op Picknick in ‘t Park vind je voor ieder wat wils. Picknick in ‘t Park is een familie evenement vol met Foodtrucks, entertainment en optredens van diverse artiesten en dj’s. Houd de datum 22 & 23 juni 2018 vrij in je agenda, zodat je dit spektakel niet mist!

Te zijner tijd volgt meer informatie en het entertainment/podium programma.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »