15 dec: Productiehuis BLOKPUNT in première met het stuk "Vrijdag"

BARENDRECHT – De afgelopen maanden hebben 12 Barendrechtse jongeren samen met acteur/theatermaker Armin Tashakoor gewerkt aan een snelle, moderne theaterproductie getiteld Vrijdag. Op vrijdag 15 december aanstaande gaat de allereerste voorstelling van Productiehuis BLOKPUNT in BLOK 0180 in première.

Vrijdag is een theatervoorstelling gebaseerd op verhalen van jongeren over pesten en gepest worden, haat, liefde, vriendschap en zijn of niet zijn.

Voorstelling

Alle belangrijke facetten rondom het maken van een voorstelling zijn tijdens het traject aan bod gekomen. De jongeren zijn zelf verantwoordelijk geweest voor de inhoud en de thematiek van de voorstelling.  Daarnaast hebben ze acteer- en danslessen gekregen.

“Vrijdag” van Productiehuis BLOKPUNT is te zien op vrijdag 15 december, 20.00 uur in BLOK 0180. Inloop vanaf 19.30 uur. Kaarten à  € 2,- per persoon (+ €1,62 servicekosten) zijn verkrijgbaar via blok0180.nl

De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 14+.

BLOKPUNT

Productiehuis BLOKPUNT is een samenwerkingsverband tussen Theater het Kruispunt en BLOK 0180 van Jeugd & Jongerenwerk van Kijk op Welzijn. Productiehuis BLOKPUNT heeft als missie het scheppen van een mogelijkheid om jongeren uit Barendrecht te stimuleren om hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »