De Kleine Duiker (Winter/kerst montage)

BARENDRECHT –  Op vrijdag 15 december organiseert de Kleine Duiker, gesteund door Ikea, tussen 15:30 en 21:30 uur een gezellige sfeervolle kerstmarkt. Vanaf het moment dat u het terrein betreedt voelt u zich in kerstsferen. De kerstbomen en de lichtjes wijzen u de weg naar de kerstkramen. De toegang is gratis.

We gaan er een gezellige en sfeervolle kerstmarkt van maken, met veel kerstbomen en lichtjes, een levende kerststal, live gezongen kerstliederen en een kerstman die graag met iedereen op de foto wil“, aldus De Kleine Duiker.

Kerstmarkt

De kramen hebben een gevarieerd aanbod met artikelen waardoor iedereen zijn kerstcadeautjes in kan slaan. Om een idee te geven van wat u kan verwachten lichten we een tipje van de sluier op. Er zijn kramen met woonaccessoires, authentieke olijfolie en andere producten uit Andalusië, kerstkransen en kleine kerstartikelen, schapenkaas, speelgoed, kerstkaarten, producten van wilgentenen en Atelier du pain is er met een variatie aan ambachtelijke broden. En dit is nog maar een greep uit de vele kerstkramen.

Kerststal, kerstman en Christmas Carols

Ondertussen kunt u genieten van de levende kerststal, life gezongen Christmas Carols en jong en oud kunnen met de kerstman op de foto. Terwijl u winkelt, worden er activiteiten voor de kinderen georganiseerd zoals kerststukjes maken, knutselen en broodjes bakken. Mocht u na het inslaan van de laatste kerstcadeautjes honger hebben gekregen, dan is er een gezellig eetplein waar u met de hele familie een hapje kan gaan eten.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »