Danceclub The Hit viert 20 jarig jubileumfeest op 18 november met het 'Hollandse HITS' feest

BARENDRECHT – Danceclub The Hit organiseert al 20 jaar feestavonden voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een vaste groep enthousiaste vrijwilligers zorgt er, samen met de bezoekers, iedere keer weer voor dat het dak eraf gaat in activiteitencentrum Aksent aan de Bachlaan in Barendrecht.

Volgende week viert The Hit het 20-jarig bestaan in sporthal Aksent

Hollandse Hits

Op zaterdagavond 18 november 2017 zal het 20-jarig jubileum in de grote sporthal van Aksent in Barendrecht gevierd worden. De zaal is open vanaf 18:00 uur voor een muzikale warming up van de Hit dj’s. Om 19.00 uur zal Thijs de Bruin het ‘Hollandse HITS’ feest officieel openen met zijn prachtige rap nummer Wij2.

Daarna volgt een optreden van diverse fantastische Nederlandse zangers, namelijk John van Krimpen, Django Wagner. Peter Beense, Dennis van de Polder en het duo Helemaal Hollands. Om 23:00 uur wordt de avond afgesloten met het traditionele nummer ‘you’ll never walk alone’. Dit jubileumfeest is alleen maar mogelijk dankzij de bijdrage van diverse onmisbare sponsors die Danceclub The Hit een heel warm hart toedragen.

Bezoekerspas

Zijn er nog vragen over sponsoring, over een bezoekerspas of komt u met een aantal mensen tegelijk naar het jubileumfeest? Stuur dan een mail naar Peter Schaap of Astrid Kleinschmidt via danceclubthehit@gmail.comBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »