De Trinoom haalt €2.300 op voor Danceclub The Hit

BARENDRECHT – Leerlingen van De Trinoom hebben twee weken geleden een Midlentefeest gehouden waarvan de opbrengst ten goede komt aan Danceclub The Hit. Vandaag (Vrijdag 23 juni 2017) overhandigden de leerlingen een cheque aan Astrid Kleinschmidt en Peter Schaap van Danceclub The Hit. De hoogte van het bedrag overtrof alle verwachtingen: de leerlingen wisten maar liefst €2.304,06 op te halen. Een kippenvelmomentje voor Astrid en Peter.

The Hit organiseert acht keer per jaar een feestavond voor mensen met een beperking. Binnenkort bestaat The Hit 20 jaar en dit zal groots worden gevierd in sporthal Aksent. De opbrengst zal worden gebruikt voor dit grote feest.

The Hit

Voorafgaand aan de overhandiging van de cheque gingen leerlingen het gesprek aan over mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ze konden vragen stellen aan de organisatoren van The Hit over wat ze doen en waar het opgehaalde geld aan besteed zal worden. Tijdens het gesprek deelden de leerlingen hun ervaringen en verhalen over familie, vrienden en bekenden met een beperking.

Thijs, bekend van Wij2, is door The Hit uitgenodigd om met zijn lied over het Downsyndroom het feest (later dit jaar) te openen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »