Carnisselande, Barendrecht (Portlandsebaan, keerlus tram)

BARENDRECHT – Op 2 november bent u van 16.00 tot 18.00 uur van harte welkom in het gemeentehuis. Dan laat de gemeente u zien hoe de toekomst van Barendrecht er in 2025 uit kan zien. Dit beeld is afgelopen voorjaar gemaakt samen met veel inwoners, ondernemers en medewerkers van maatschappelijke instellingen.

Onder de titel Samen Bouwen aan Barendrecht is de gemeente bij scholen, evenementen, bijeenkomsten en ontmoetingsplaatsen langs geweest. Veel mensen zijn toen in gesprek gegaan over hun beeld bij de toekomst van Barendrecht in 2025. Op 2 november worden de resultaten van al deze gesprekken gepresenteerd.

Verder bouwen

Tevens wil de gemeente op 2 november samen met u een pad gaan uitstippelen hoe we tot het door ons allemaal gewenste Barendrecht in 2025 komen. Per thema (Wonen, Werken, Samen Leven en Besturen) gaan ze met de aanwezigen in gesprek over mogelijke vervolgacties.

Op 24 oktober buigt de commissie Samenleving zich voor de eerste keer over de concept-visie. Op 4 december bespreekt de commissie Samenleving de visie nogmaals, en op 19 december neemt de voltallige gemeenteraad er dan een besluit over. “Zo bouwen we dus samen met u verder aan Barendrecht!“, aldus de gemeente.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »