De Kleine Duiker, Zuidpolder, Barendrecht

BARENDRECHT – Heb je altijd al een weekend willen doorbrengen op het terrein van De Kleine Duiker? Grijp dan je kans en schrijf je in voor het kampeerweekend. “Het wordt onvergetelijk met leuke activiteiten voor jong en oud!“, aldus de organisatie.

De activiteiten en kampeernacht gaan plaatsvinden van zaterdag 19 augustus tot zondagmiddag 20 augustus. Er zal een barbecue worden georganiseerd, er is live muziek rond het kampvuur en er komt een lampionnen optocht met kano’s. Op zondag wordt de dag begonnen met een boeren ontbijt.

Kamperen

De activiteiten beginnen zaterdag om 13:00 uur en duren tot zondag 17:00 uur. Overnachten kan in een eigen tent, caravans zijn niet toegestaan.

Aanmelden voor kinderen tot 10 jaar kost €8,-, voor volwassenen is dit €18,-. Aanmelden kan per e-mail via kamperen@dekleineduiker.nl

Update 21 juli, 14:30 uur

Wie zich nog wil aanmelden moet snel zijn: er zijn momenteel al 20 aanmeldingen (dit zijn aanmeldingen met meerdere personen tegelijk) en er is maximaal plaats voor 80 personen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »