Kunstmarkt Barendrecht 2015

BARENDRECHT – Aanstaande zaterdag wordt in het historische centrum van Barendrecht de 32ste Kunstmarkt gehouden. Kunstenaars uit binnen- en buitenland zullen op de Dorpsstraat, het Doormanplein en rond de Dorpskerk in één grote openlucht expositie hun werk presenteren en verkopen. Ook de zaal “De Ontmoeting” naast de dorpskerk zal deel uitmaken van de kunstmarkt.

De kunstmarkt is op zaterdag 17 juni 2017 van 10.00 tot 17.00 uur. Auto’s kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein bij De Bongerd. Er rijdt een gratis pendelbus naar het centrum.

Kunstwerken in diverse disciplines

De organisatoren Jo polak en René Baan zijn er weer in geslaagd om vele kunstenaars met kwalitatief hoogstaand werk te verleiden naar Barendrecht te komen.

Er worden kunstwerken getoond in allerlei soorten en disciplines zoals: portrettekenen, schilderen in verschillende stijlen en technieken, glaskunst, sieraden, beelden van hout en steen, smeedwerk, brons, grafische technieken en fotografie. Er is alles aan gedaan om een zo breed mogelijke variatie aan kunstenaars bijeen te brengen.

Vanwege de Veiligheidsdag op het plein voor het gemeentehuis worden er dit weekend nog meer bezoekers verwacht in het centrum van Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »