Silly Saturday op 27 mei in het centrum met doldwaze fanfare-act

BARENDRECHT – Zaterdag 27 mei is het weer Silly Saturday in het centrum van Barendrecht. Op de laatste zaterdag van de maand willen de winkeliers in het centrum van Barendrecht de aandacht van de klant/bezoeker trekken binnen een bepaald thema. Morgen (Zaterdag 27 mei 2017) is het thema theater. Elke winkelier zal het thema op zijn eigen manier invullen en gezamenlijk wordt de Fanafare der Geweldigenoten gepresenteerd in het centrum van Barendrecht.

U kunt de deelnemende winkels aan de Silly Saturday makkelijk herkennen aan het blauwe Silly Saturday bord dat op de etalageruit is aangebracht.

Fanfare Der Geweldigenoten, de Doldwaze Fanfare-act

Onder bezielende leiding van Meneer Potters gaat deze fanfare z’n eigenwijze weg. Tijdens deze muzikale tocht gebeuren de meest onverwachte dingen waarmee het publiek maar ook de fanfareleden zelf steeds op het verkeerde been worden gezet. Liedjes worden op verbazingwekkende wijze omgetoverd tot fanfaremarsen en andersom. De traditionele fanfaremarsen vormen de rode draad tussen muzikale hoogstandjes en absurde gekkigheid.
Bijzonder om te horen en te zien. Gezond voor de lachspieren.

Noteert u ook alvast de volgende Silly Saturday? Die is op zaterdag 24 juni en staat natuurlijk geheel in het teken van het Zomerfeest. Veel muziek, kramen en standwerkers maar ook Barend & Dregje zijn aanwezig. Je kunt gratis op de foto met deze vrolijke mascottes.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »