Archieffoto: Kunstmarkt Barendrecht 2016

BARENDRECHT – In de afgelopen week werden de organisatoren van de Barendrechtse kunstmarkt geconfronteerd met het feit dat twee evenementen op dezelfde locatie, het gemeentehuisplein, zijn gepland. Het betreft de Barendrechtse Kunstmarkt en de Veiligheidsdag. Dit laatste evenement heeft zeer veel ruimte nodig en is moeilijk te combineren met de Barendrechtse Kunstmarkt.

De Barendrechtse Kunstmarkt en de Regionale Veiligheiddag zijn gepland op 17 juni 2017. Zie ook: Inschrijvingen geopend voor kunstenaars op Barendrechtse Kunstmarkt

Oude Dorpskern

Na intensief overleg met de Gemeente Barendrecht en het verkennen van een aantal mogelijke alternatieve locaties is besloten de 32ste Barendrechtse Kunstmarkt te houden in het oude centrum van Barendrecht. Rondom de Dorpskerk, op het Doormanplein en de Dorpsstraat zullen de kunstenaars een goede plaats krijgen. Ook de zaal “De Ontmoeting” , naast de dorpskerk, zal onderdak bieden aan een tiental kunstenaars.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »