Gemeentehuisplein, Binnenhof Barendrecht

BARENDRECHT – De Buurtsportcoach organiseert op woensdagmiddag 17 mei (13:30 – 17:30 uur) een kwalificatietoernooi voor de Nederlandse Kampioenschappen straatvoetbal van de KNVB op het gemeentehuisplein van Barendrecht (Binnenhof).

De winnaar van de leeftijdscategorie plaatst zich voor het NK dat dit jaar wordt gehouden op zaterdag 8 juli in de Jaarbeurs in Utrecht!

Aanmelden

Er zijn nog 2 plekken beschikbaar voor de categorie jongens 8-10 jaar, nog 3 voor jongens 11-12 jaar en nog 4 plekken voor meiden 8-12 jaar! Aanmelden gaat per team (minimaal 4 en maximaal 6). Er wordt 4 tegen 4 gespeeld, ZONDER keeper. VOL = VOL! Aanmelden kan door te mailen naar buurtsportcoach [@] kijkopwelzijn.nl.

Naast het toernooi zijn er verschillende activiteiten waar kinderen aan kunnen deelnemen (aanmelden is hiervoor niet nodig), kan er uiteraard voetbal gekeken worden, is er een ChillZone en is er wat fruit en drinken dat gesponsord wordt door de Albert Heijn Middenbaan en Humanitas-DMH.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »