Sporthal Waterpoort (Carnisselande, Barendrecht)

BARENDRECHT – Op donderdag 2 maart a.s. organiseert KijkopWelzijn Steunpunt Mantelzorg, in samenwerking met Barendrecht Sport en de Buurtsportcoach Barendrecht, de Brusjes Fundag!

Wat zijn Brusjes? Brusjes (samenvoeging van broertjes en zusjes) zijn kinderen die opgroeien met bijvoorbeeld een zieke of beperkte broer, zus of ouder. Deze kinderen hebben vaak net een andere thuissituatie dan gewoonlijk en ‘zorgen’ vaak mee. Om deze Brusjes in het zonnetje te zetten, hebben we een speciale Fundag georganiseerd voor kinderen van de basisschoolleeftijd.

Brusjes Fundag

Heb jij een broertje met een beperking, een zieke moeder of gehandicapt zusje? Dan ben je van harte uitgenodigd om naar de Fundag te komen. Alleen nog even opgeven! De toegang is gratis. Er kan deze middag van 13.00 – 15.00 van alles gedaan worden. Zo is er o.a. een sport-, knutsel- en spelletjeshoek waar onder begeleiding diverse leuke activiteiten gedaan kunnen worden.

Ouders en verzorgers zijn van harte welkom om plaats te nemen in de koffiehoek, waar een gratis kopje koffie en/of thee klaar staat.

Inschrijven is verplicht en kan alleen via het emailadres buurtsportcoach [@] kijkopwelzijn.nl: Sporthal Waterpoort, Middeldijkerplein 9, 2994 DL Barendrecht, 2 maart 2017, 13.00 – 15.00.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »