Nieuw in het centrum: Terre des Hommes winkel

BARENDRECHT – Zaterdag 11 maart wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de Terre des Hommes winkel aan het Onderlangs geopend. Tussen 15.00 en 16.00 uur zal het officiële gedeelte plaatsvinden, dan wordt het lint doorgeknipt door burgemeester van Belzen.

U bent van harte uitgenodigd om dit moment mee te komen vieren en de nieuwe winkel te komen bewonderen. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers. Voor de kinderen zijn er een aantal leuke activiteiten.

Terres des Hommes winkel

De winkel in Barendrecht is gevestigd in het voormalige pand van de Hiemstra Sport (onder de Kruidvat). De vrijwilligers zijn trots op het winkelpand: “Grote winkelruimte, goed ingericht en met veel mooie spullen op de planken. Onze enthousiaste vrijwilligers laten u graag zien waar dat leuke tasje voor een feest hangt, het presentje voor een kennis ligt of het allerleukste speeltje voor de kleine. Of -met de voorjaarsvakantie voor de deur- de uitgebreide collectie wintersportkleding voor jong en oud! Graag tot snel.

Winkels van Terre des Hommes worden volledig gerund door vrijwilligers. In de winkel zijn tweedehands spullen te koop (en in te leveren), de opbrengst gaat naar projecten van Terre des Hommes: deze organisatie voorkomt dat kinderen worden uitgebuit, haalt kinderen uit uitbuitingsituaties en zorgt ervoor dat deze kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Openingstijden (zoals vastgesteld op zaterdag 25 feb 2017): dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De winkel is al open, maar zal op 11 maart officieel worden geopend.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »