Graffiti kunstwerk in tunneltje park Buitenoord wordt vernieuwd

BARENDRECHT – Aanstaande donderdag (12 januari) start het project om het tunneltje van de Groene Rede naar park Buitenoord weer van nieuwe kunstwerken op de wand te voorzien. Het is een gezamenlijk project van Kunstcreatief Barendrecht, gemeente Barendrecht, de kunstklas van het Dalton Lyceum en Bewonersorganisatie park Buitenoord en Omgeving (BOBO)

Dit alles zal plaatsvinden onder begeleiding van de kunstenaar Hans Verkerk, docent bij Kunstcreatief Barendrecht.

Verbinding

Het is een initiatief van Bewonersvereniging Park Buitenoord en Omgeving om op deze manier verbinding te leggen tussen de bewoners van Buitenoord, het KCB, de gemeente en ook met de scholen in de omgeving. Het project wordt 50/50 gefinancierd door BOBO en de gemeente Barendrecht. Els Schaap-Holsheimer van BOBO: “Het huidige graffiti kunstwerk is aan vernieuwing toe en is tijdens Oud en Nieuw helaas verder beschadigd

Het project start in de hal van Kunstcreatief Barendrecht (in De Baerne) op donderdag 12 januari van 15.15 uur tot 16.45 uur. Het is de bedoeling dat het kunstwerk in de loop van februari klaar is en op de wanden van het tunneltje bevestigd wordt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »