Terugblik Bethlehem in Barendrecht 2014

BARENDRECHT – Voor het 5e jaar op rij organiseert Hart voor Barendrecht in december de Kerstwandeling ‘Bethlehem in Barendrecht’ en wel op vrijdag 23 december. De start is tussen 18:00 en 18:30 bij het appartementencomplex ‘Heuvelsteyn’ tegenover de Bethelkerk en de wandeling eindigt bij de Bethelkerk.

Het is een route door de oude dorpskern van ongeveer 2 km. Dit jaar is het thema: Komt allen tezamen! Deelname is gratis en deelnemers mogen een lampion meenemen. Aansluitend is er een Dorpskerstzang in de Bethelkerk met medewerking van een muziekkorps van het Leger des Heils. Aanvang 19:30 uur.

Kerstwandeling

Wij nodigen je uit om op 23 december, samen met anderen, te gaan wandelen langs de sfeervolle verlichte route en inspirerende taferelen. Iedereen is van harte welkom om mee te doen aan de kerstwandeling.” De route is op verharde paden, zodat het voor kinderwagens en rolstoelen goed te berijden is. Iedereen die de kerstwandeling niet kan meelopen of waarvoor het tijdstip te vroeg is, kan vanaf 19.15 uur deelnemen aan de Dorpskerstzang.

Kerstverhaal

De wandelaars van jong tot oud lopen langs een sfeervol verlichte route in ongeveer drie kwartier langs taferelen die het kerstverhaal uitbeelden. Zij beelden de situatie uit van mensen die leefden ten tijde van Keizer Augustus, die bevel gaf dat iedereen moest worden ingeschreven. Aan het eind van de wandeling is er warme chocomel en koek voor iedereen.

Foto: Archieffoto Bethlehem in BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »