Dorpskerk Barendrecht

BARENDRECHT – De afdeling klassieke zang van CultuurLocaal organiseert een Carols dag en sluit daarbij aan bij een rijke traditie in Barendrecht. In samenwerking met de Stichting Evenementen Dorpskern Oud Barendrecht wordt in de sfeervolle ambiance van de Dorpskerk op zaterdag 10 december 2016 bijzonder kerstrepertoire uitgevoerd. Het één uur durende concert start om 15:00 uur uur en is gratis bij te wonen.

Op deze dag kunnen volwassenen meedoen met het traditionele Carols zingen in de Dorpskerk. Inschrijven kan nog tot maandag 5 december.

Groot Barendrechts Carols Koor

Samen vormen de deelnemers die meezingen het Groot Barendrechts Carols Koor, onder leiding van zangdocente en sopraan Mariët Kaasschieter. De orgelbegeleiding wordt verzorgd door Hans Cok.

De dag begint met ontvangst in De Baerne aan de Binnenlandse Baan 1 vanaf 9:30u. Om 10:00 uur begint een gezamenlijke repetitie, gevolgd door een smakelijke lunch. Na de lunch volgt van 14:00 tot 14:45uur de generale repetitie in de Dorpskerk, met organist. Van 15:00 tot 16:00 uur is dan het concert.

Aanmelden

Mensen die mee willen doen kunnen zich nog tot maandag 5 december aanmelden via het emailadres carolsinbarendrecht [@] gmail.com. Na inschrijving wordt oefenmateriaal toegezonden in de vorm van bladmuziek en oefenopnamen. De kosten inclusief lunch bedragen € 18,50.

Het bijwonen van het concert is gratis, je hoeft je vooraf niet aan te melden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »