Actiefoto's Beach Handbeltoernooi door Savosa op het sportveld bij Aksent

BARENDRECHT – Vanaf morgen (Maandag 21 november 2016) (maandag 21 november) tot en met vrijdag 25 november 2016 vinden weer de jaarlijkse gratis inlooptrainingen plaats bij Savosa Handbal in Barendrecht. De sport kan al worden beoefend vanaf 4-jarige leeftijd en door het teamverband worden kinderen als snel groot gebracht met een enorme teamspirit. Het is tevens een sport voor zowel jongens als meisjes.

De trainingen worden gegeven in Sporthal Aksent aan de Bachlaan 2 te Barendrecht. Dus wil jij kennismaken met Handbal? Kom dan naar de gratis inlooptraining bij Savosa (meer info).

Handbal

De afgelopen maanden is er veel bekendheid verkregen voor de handbalsport. Dit met name door de Olymische spelen en de WK wedstrijden daaropvolgend. Wij, als Barendrechtse Sportvereniging Savosa Handbal, zijn daar heel blij mee en zien het eindelijk als een stukje erkenning van die leuke sport.

Foto: Archieffoto van het Beach Handbaltoernooi bij Savosa van afgelopen zomer.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »