14 nov: Gratis te bezoeken volwassenenuitvoering CultuurLocaal in De Baerne

BARENDRECHT – Aanstaande maandagavond 14 november laten een aantal volwassen leerlingen in De BaerneZaal horen wat ze in hun mars hebben. Er zal muziek te horen zijn van Einaudi, Andriessen, Händel, Grieg, Fauré en Brahms, maar ook van de Beatles. En Bach mag natuurlijk niet ontbreken. Naast kleine groepjes van individuele leerlingen zullen ook het Vrouwenkoor olv Mariët Kaasschieter en het BaerneEnsemble olv Wim Soeters van de partij zijn.

Het concert start ‘s avonds om 20:00 uur in De Baernezaal, de toegang is gratis.

Muziekles

Bij CultuurLocaal kunnen niet alleen kinderen terecht voor muziekles en samenspel. Ook volwassenen die bezig willen zijn met muziek kunnen er terecht voor lessen op hun eigen niveau en samenspelof zang in verschillende ensembles. “Muziek is goed voor iedereen, jong en oud”, aldus Wim Soeters, coördinator van CultuurLocaal in locatie De Baerne. “Bij ons kan iedereen, ongeacht leeftijd en ervaring, aankloppen voor muziekles. Zowel in de klassieke als de lichte muziek hebben we gespecialiseerde docenten die samen met de leerling kijken wat voor hem of haar de beste aanpak is. Leerlingen vinden het daarbij vaak leuk om naar iets toe te werken, bijvoorbeeld een uitvoering. Dat geeft een doel en maakt dat het repeteren en oefenen net wat intensiever gebeurt.” Meer informatie is te vinden op cultuurlocaal.nl.

Foto: Ook voor samenspel kan je bij CultuurLocaal terecht, o.a. bij het Baerne Ensemble (Fotograaf: Klaas Brantjes)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »