Start naschoolse activiteiten: freerunnen, fotograferen, koken, karate, programmeren en meer

BARENDRECHT – Voor het derde jaar verzorgt Marlyne In&Outdoor i.s.m. het schoolbestuur PCPO activiteiten na schooltijd voor alle kinderen van groep 3 t/m 8 uit Barendrecht. PCPO: “We zien de scholen steeds meer als spil in de wijk, waarbij we het belangrijk vinden dat het gebouw multifunctioneel wordt ingezet. Met Marlyne In&Outdoor hebben we een vertrouwde professionele organisatie gevonden die de kinderen na schooltijd laat proeven aan veel verschillende activiteiten.

Kinderen uit de hele gemeente Barendrecht en omgeving kunnen zich inschrijven en betalen via de website. Rob Storm: “We vragen voor 4 bijeenkomsten 12 euro. Hiervoor krijgen de kinderen, naast de 4 lessen, begeleiding van professionele instructeurs en een kleine versnapering.
We hopen veel kinderen te laten ontdekken wat ze leuk vinden. Na onze 4 lessen kunnen we de kinderen doorverwijzen naar een vereniging of een vakschool. Het is niet de bedoeling dat we concurreren met bestaande aanbieders uit de gemeente, sterker nog er zijn al voorbeelden van lokale partijen die participeren in het aanbod.

Naschoolse activiteiten

Met trots gaan we deze week ons programma promoten op de scholen. Zo kunnen de kinderen dit jaar o.a. kiezen uit de workshops freerunnen, programmeren, golf en theaterlessen.” Voor activiteitenmanager Rob Storm is het erg leuk om te zien hoe de kinderen geïnspireerd worden door de activiteiten. Zo zijn er voorbeelden van kinderen die een eigen jongleer set hebben aangeschaft na de circuslessen en kinderen die trots hun eigen foto’s van de vakantie opsturen na de workshop fotografie.

Ben jij nou benieuwd welke workshops er allemaal zijn en waar ze worden aangeboden, neem dan een kijkje op de website marlyneinenoutdoor.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »