Derde filiaal Afval Loont opent in Carnisselande, inmiddels 1.000 spaarders in Barendrecht

BARENDRECHT – Het filiaal van Afval loont aan de Maasstraat 30 (oude brandweerkazerne) verhuist per 1 november naar het Achterom 9. Net achter de winkelstraat de Middenbaan, ter hoogte van nr. 35. De verhuizing is noodzakelijk in verband met de sloop van het huidige pand en de daarnaast gelegen Centrumpost. Op deze locatie zullen 40 levensloopbestendige appartementen worden gebouwd.

Op dinsdag 1 november 9.00 uur worden de deuren van het nieuwe filiaal feestelijk geopend. Tijdens de opening kunt u langskomen voor een kopje koffie met wat lekkers. Iedereen is welkom; ook de mensen die nog niet sparen bij Afval loont. In verband met de beperkte opslagruimte op de nieuwe locatie is het dan niet meer mogelijk om grote metalen in te leveren (zoals een bedframe of fiets)

Acties

Om de opening te vieren organiseert Afval loont organiseert op 1 november een leuke actie:

  • Dubbel tarief: een kilo is 2x zoveel waard
  • 20 kilo: lever je minimaal 20 kilo afval in, dan maak je kans op een volle boodschappentas of een Bongo Weekend Natuur.

De actie is alleen geldig in het filiaal aan het Achterom 9 en alleen op 1 november. Kijk voor meer info over de verhuizing en de wijzigingen van de brengvoorwaarden op afvalloont.nl/verhuizing.

Foto: De huidige locatie van Afval Loont aan de Maasstraat.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »