19 okt: Samenwerkingsconcert Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 29 oktober zal het DagOrkest samen met het LeerlingenOrkest, BeginnersOrkestVolwassenen en de SlagwerkKids van Harmonievereniging Barendrecht een samenwerkingsconcert geven. Alle orkesten staan deze avond o.l.v. Ivo Kouwenhoven.

Het concert start om 19.00 uur en vindt plaats in de zaal van gebouw Het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. De zaal is vanaf 18.45 uur open en de toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid om nog even gezellig na te praten onder het genot van een drankje.

Orkesten

Het DagOrkest zal deze avond openen met een gevarieerd programma. Daarna spelen de SlagwerkKids met een zelfstandig optreden. Vervolgens spelen het LeerlingenOrkest in één opstelling met het BeginnersOrkestVolwassenen.  Zij hebben voor deze avond ieder op eigen repetitietijd dezelfde stukjes gestudeerd en zullen die nu samen uitvoeren.

Al deze groepen repeteren op vrijdag. Het DagOrkest (vanaf niveau A) van 9.30 tot 11.30 uur. Het LeerlingenOrkest van 15.45 tot 16.25 uur, de SlagwerkKids van 16.30 -17.00 uur en VolwassenBeginnersOrkest van 19.30-20.30 uur. Er is nog ruimte bij al deze orkesten om aan te sluiten, kom gerust eens langs bij een repetitie om te ervaren op welke manier dit mooie concert tot stand is gebracht. Kijk voor informatie over alle orkesten en groepen op harmoniebarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »