Foto's: Halloween Trick-or-treats door heel Barendrecht

BARENDRECHT – Aankomend weekend zijn er een aantal Halloween activiteiten georganiseerd in Barendrecht. In diverse wijken is er een ‘Trick-or-Treat’ avond georganiseerd. Hierbij kunnen kinderen (verkleed) langs de deuren gaan om snoepjes op te halen bij de versierde (enge) Halloween huizen.

Bekijk hieronder het overzicht van de activiteiten die tot op heden bekend zijn. Heb je zelf nog een activiteit? Dan kun je deze hier aanmelden om opgenomen te worden in onderstaand overzicht:

Wijken

Van de volgende wijken zijn de datum en tijden als volgt:

Wijk Datum Tijden Bijzonderheden
Vrijheidsakker Zaterdag 29 oktober Vanaf 19:00 uur Vanaf 18:45 verzamelen op het speelpleintje bij de Moekestorm-Akker. Aanmelden als ‘Halloween’-huis kan via de e-mail, meer informatie is te vinden op de Facebook pagina.
Nieuweland Noord (5) Vrijdag 28 oktober Vanaf 19:00 uur Er zijn twee flyers verspreid in de wijk: ook een flyer met daarop de datum ‘za 29 oktober’. Na overleg met de organisatie is besloten alles naar vrijdagavond 28 okt te verplaatsen. Deelnemende straten in het blok: Voordijk, Ouvertureweg, Triangelweg en Sweelincklaan + Bachlaan, Vioolhof en Klavecimbelweg. Info om aan te melden is verspreid via de flyer.
Nieuweland Zuid (2) Zaterdag 29 oktober Vanaf 19:00 uur  Informatie verspreid in de wijk d.m.v een flyer.
Vrijenburg Vrijdag 28 oktober 18:30 – 20:30 uur
Verzamelen speeltuin hoek Leeuwenburg/Konijnenburg. Buurtbewoners zijn uitgenodigd om deel te nemen middels een brief. Ze kunnen zich nog steeds aanmelden via het e-mailadres welke vermeld staat in de brief.
Meerwede Zaterdag 29 oktober 18:30 uur

Halloween aan het Drontermeer in Barendrecht op zaterdag 29 oktober, verzamelen om 18:30 uur op het veldje aan het Drontermeer.

Kinderen kunnen verkleed de straten langs, flyers zijn uitgedeeld in de straten Drontermeer, Eemmeer, Brielsemeer, stukje Meerwedesingel en een stukje Avenue Carnisse. Er zijn tenten, versieringen, muziek (mini-disco) en een leuk prijsje voor de leukste/best verkleedde griezel!

Lagewei Zaterdag 29 oktober 19:00

Halloween in Lagewei start om 19.00 uur. SPEELTUIN hoek ruiterwei en repelwei.

Kleine speurtocht door de wijk. Kinderen mogen langs de deuren waar de flyers hangen.

Let op: Dit overzicht is niet compleet. Alleen als organisatoren alle informatie aanleveren kan het overzicht verder worden aangevuld.

Halloween activiteiten

Activiteit Datum Tijden Bijzonderheden
Halloween in de Oranjespeeltuin Zaterdag 29 oktober 18:30 uur Zorg dat je om 18.30 uur in de Oranjetuin bent. De toegang is gratis. Om 18.45 uur begint de optocht door de Oranjewijk.Meer informatie in het aparte artikel: xx
Halloween disco in het Inge de Bruin zwembad Vrijdag 28 oktober 19:00 – 22:00 uur Halloween disco voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Entree: €8,50 p.p. inclusief capri-sun en een zakje bits. Of: Entree €10,40 p.p. inclusief patat met sausje, capri-sun en een zakje bits.
Halloween in De Beuk Zaterdag 29 oktober 21:30

Op zaterdag 29 oktober ben je van harte welkom om te komen griezelen, dansen en feesten in je favoriete Poppodium.

Onder de muzikale begeleiding van DJ Praktic DJ, Okkie en Blacxx zorgen we voor een memorabele avond.

 Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »