29 okt: Spoken en griezelen in de Oranjetuin!

BARENDRECHT – Zaterdag 29 oktober is het weer zover! Dan vieren we traditiegetrouw Halloween in de Oranjetuin. Heb je zin om lekker te spoken en te griezelen? Zorg dan dat je om 18.30 uur in de Oranjetuin bent. De toegang is gratis. Om 18.45 uur begint de optocht door de Oranjewijk.

Alle deelnemers wordt gevraagd om zich zo angstaanjagend mogelijk aan te kleden en vergeet ook vooral je lampion niet. Voor het mooist verklede kind en de mooist verklede ouder is er een leuke prijs.

Griezelen

De optocht eindigt weer in de Oranjetuin die dan nog spannender is dan normaal! Voor alle deelnemers is er na afloop wat drinken met iets lekkers. Het griezelfeest wordt om 20.30 uur afgesloten.

Het bestuur benadrukt dat de ouders tijdens de optocht zelf verantwoordelijk zijn voor hun kinderen. Bij slecht weer kan het evenement worden afgelast. Kijk bij twijfel op de website van de Oranjetuin.

Bekijk hier de foto’s en video van vorig jaar: Halloween-optocht Oranjespeeltuin: Engerds met snoep voor de deurBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »